Menú
ES / CA
Iniciar sessió

ENVIAMENTS:

Els preus de la botiga online són amb iva, actualment és el 21%.

Tots els nostre enviaments es regulen mitjançant unes taules d’ e-commerce,  amb la col·laboració de l’empresa de transports DHL.

Per a enviaments a les illes Canàries siusplau consultin les despeses d’enviament, ja que semppr dependrà del volum i pes de la seva comanda. favor consulten los gastos de envío ya que siempre dependerá del volumen y peso de su pedido.

Totes les seves comandes es poden enviar a qualsevol indret del món. Consulteu sense compromís el cost del seu destí d’entrega.

L’entrega es realitzarà en 24, 48 o 72 hores. A vegades depenent de la zona d’entrega la nostre agencia de transports entrega en 24 hores. Al realizar la seva comanda, farem tot el posible per a cumplir, tot i que hi han poblacions d’eEspaña on el transport no passa diàriament, aleshores els avisariem. Tinguin en conta que els plaços d’entrega es computen sobre diez laborables (Dilluns a Divendres) i que no es realitzen entregues en dissabtes, diumenges i festius.

 

Salvant errors o ruptures d’estoc tots els articles exposats en la nostre botiga es troben en el nostre magatzem, de forma que a la Península, sempre que la comanda es confirmi abans de les 18:00 i salvant que no es  realitzi en dissabtes, diumenges i festius, només en aquests casos la comanda es tramitarà el primer dia posterior al dia de realització de la mateixa.

The FLAME es reserva el dret de modificar els plaços d’entrega sense previ avís en el cas de comandes de grans dimensions.

THE FLAME no es fa responsable de la demora en l’entrega per part de l’agència de transports responsable de la zona d’actuació competent.

Un cop es realitizi l’enviament de la comanda li enviarem un correu electrònic amb l’informació de la comanda i el número d’enviament amb el que podrà realizar el seguiment amb l’agència de transports seleccionada per nosaltres.

 

Quant rebi la comanda disposa de 24 hores per revisar-la, per tal de detectar si tingués algún desperfecte en l’enviament.

És molt important que en el comprovant que es firmi de l’agència de transports indiqui qualsevol desperfecte que pugui apreciar en la caixao “pendent de revisar” en cas contrari no ens podrem responsabilitzar de desperfectes en el material rebut.

Si es troba algún desperfecte contacti amb nosaltres urgentment per indicar-lis com procedir.

Tinguin en conta que segons la llei del contracte de transport 15/2009. S’entén per domicili l’entrega a nivel de carrer en el portal indicat, per entregues dins del domicili (com àtics, rere-patis, subterrani, escales, etc….), haurà de correr a conta propi del destinatari ja que les agències de transport no están obligades a realizar-ho.

En cas específic de que l’entrega sigui dins del seu domicili, requerirà que ens ho facin sapiguer abans de realitzar la seva comanda, ja que aquest servei té un càrrec extra.

DEVOLUCIONS:

Des del momento en que es rebi la mercadería es tindrà 10 dies naturals per a procedir a la seva devolució, recordeu que hauran de presentar-nos el seu comprobant de comanda i entregarnos el producte amb el seu embalatge i accessoris originals. Si la devolució es per defecte en el producte, THE FLAME es responsabilitzarà de realitzar la substitució del producte, sense cap cost. Si la devolució no és per defecte en el producte, abonarem l’import del mateix descontant el cost de transport. L’abonament el farem en la mateixa forma que s’hagi efectuat el pagament en un plaç no superior a 7 dies.

FORMA DE PAGAMENT:

Targeta de crèdit:

És la forma de pagament més rápida i còmode i segura. Solsament tindrà que seleccionar pagament per targeta de crèdit i es connectarà automàticament al nostre terminal TPV virtual, el qual li anirà indicant els passos a seguir per a realitzar el pagament de la seva compra.

Un cop verificada l’operació rebreu la confirmació de l’operació i nosaltres procedirem a la preparació i l’enviament de la seva comanda. Totes les dades proporcionades a aquest efecte són encriptades per garantir la máxima seguretat dels mateixos i s’allotgen en un servidor segur certificat segons el protocol SSL.

 

PayPal:

Sistema que permet a qualsevol que tingui una conta de Paypal a enviar o rebre diners online de forma totalment segura, fácil, rápida i de cost totalment gratuït per al comprador. Per poder utilitzar aquest forma de pagament, tindreu que donar-vos d’alta prèviament en www.paypal.es.

 

GARANTIA:

 

Conforme a l’establert en la llei 23/2003 de Garantia en la venda de bens de consum THE FLAME garanteix totes les barbacoes objecte del present contracte, amb carácter general i per un plaç de 12 mesos a comptar desde la data de recepció de la mercadería, front qualsevol defecte de fabricació o no confirmatat amb les característiques especificades en el mateix. Per això s’estableix un plaç de 10 dies desde que el client tingui coneixement del mateix per a comunicar-li al venedor i així poder actuar sobre el mateix. La seva comunicación ha de ser per escrit o bé per email info@bbqtheflame.com

Se reconoce al cliente el derecho tanto a la reparación gratuita de las barbacoas objeto del contrato como a su sustitución gratuita. Para hacer efectiva la garantía, el cliente deberá contactar con nosotros a través de correo electrónico info@bbqtheflame.com

THE FLAME, garanteix que totes les barbacoes del seu càtaleg han estat fabricades d’acord amb tots les especificacions i recomenacions legals que s’on d’aplicació per a aquest tipus de productes.

Sota cap concepte acceptarem responsabilitat alguna per els defectes o desperfectes deguts a l’ús normal de les barbacoes.  

 

FINANCIACION:

Per a quantitats grans podem financiar les seves compres a  info@bbqtheflame.com.